Україна м. Київ

інформація про продавців
в категоріях і товарах

  • 0
  • Кошик порожній

Новини сайту

Сторінка 7 з 236

Як виготовляються склопакети з вакуумом всерединіЯк виготовляються склопакети з вакуумом всередині

Отже, металопластикові вікна з запаяними стеклопакетам представляють собою розбірну конструкцію. Рама і термокамера виготовляються окремо. Де купити вікна в Києві такого типу? Їх виробляє і реалізує компанія "Атлант-Плюс", яка використовує напрацювання німецьких інженерів в своїх виробничих комплексах.

13.10.2015175
читати новину
Вибір дизайнера інтер\'єруВибір дизайнера інтер\'єру

Досвід. Вибирати потрібно компанію, яка працює на ринку дизайнерських послуг не менше трьох - п'яти років, наприклад дизайнери інтер'єру. Якщо фахівець сам продає свої послуги, то хоча б років зо три. На доказ стажу можуть бути надані статті у фахових журналах або на форумах в Інтернеті.

11.10.2015177
читати новину
Вибираємо жалюзіВибираємо жалюзі

Кожен з нас уже стикався з ними в офісах, аптеках, поліклініках. Але, тепер є можливість у кожного повісити цю красу у себе вдома. Вибір і дизайн жалюзі дуже великий, як же вибрати те, що потрібно?

10.10.2015166
читати новину
Види вертикальних жалюзіВиди вертикальних жалюзі

Жалюзі з тканини вертикальні - функціональні, стильні і нескладні у виконанні рішення оформлення вікна.

10.10.2015167
читати новину
Збільшення продажівЗбільшення продажів

Етапи заходів по збільшенню продажів полягають в детальному аналізі діяльності підприємства, з подальшою розробкою необхідних заходів.

07.10.2015175
читати новину
Як спланувати ремонтЯк спланувати ремонт

Всім відома добре перефразоване прислів'я, що ремонт ніколи не закінчується - його можна лише на якийсь час припинити. Цілком логічне міркування буде вас переслідувати всю власне життя в тому випадку, якщо ви тільки і будете жити в стані постійного ремонту.

07.10.2015172
читати новину
наверх