На жаль, більшість наших співвітчизників не можуть дозволити собі придбати власне житло - навіть на простеньку квартиру доводиться збирати довгі роки, а іноді, навіть десятиліття

  • 0
  • Кошик порожній

Готуємо квартиру до здачі в оренду робимо правильний ремонт

Готуємо квартиру до здачі в оренду робимо правильний ремонт

Готуємо квартиру до здачі в оренду робимо правильний ремонт

30.01.2016165

На жаль, більшість наших співвітчизників не можуть дозволити собі придбати власне житло - навіть на простеньку квартиру доводиться збирати довгі роки, а іноді, навіть десятиліття. Люди, які шукають житло в оренду, часом не згодні на будь-які умови - багато хто з них хочуть зняти гарне житло, в якому було б приємно проводити час, відпочивати, готувати вечерю і просто насолоджуватися життям. Отже, перед господарями стає непросте завдання - зробити такий ремонт квартири, щоб потенційні клієнти захотіли у вас її орендувати. Тому, якщо ви опинилися на місці того, хто хотів би швидше здати порожню квартиру в оренду, надаємо вам кілька слушних порад.

Перше, на що варто зробити акцент - планування житла. Якщо вам дісталася абсолютно порожня квартира, не турбуйтеся - адже саме тут ви зможете дати волю своїй фантазії - знести всі непотрібні перегородки і стіни, щоб ефективно збільшити внутрішній простір. Експерти радять об'єднати кухонну (столову) зону і вітальню - цей прийом зробить вашу квартиру просторішою і "не такий, як у всіх". Гардеробна кімната, відтепер, не розкіш, а засіб зробити вашу квартиру зручнішою, оскільки приміщення для одягу здатне значним чином заощадити місце і впорядкувати всі ваші речі. В цілому, правильне зберігання речей забезпечує постійний порядок в домі і допомагає економити простір. А також, за можливості, якщо дозволяє площа квартири, обладнайте додатковий санвузол для гостей.

Роблячи ремонт квартири в Києві для здачі в оренду, краще вибирати нейтральні відтінки - наприклад, сірий або бежевий. Жителі орендованої квартири зможуть привнести в інтер'єр свої нотки і кольорові акценти, не зіпсувавши при цьому загальний вигляд квартири. Що стосується настінного покриття, то краще всього вибирати шпалери під фарбування - вони добре приховують дрібні нерівності на стінах і стильно виглядають. Для статі варто віддати перевагу ламінату, а не паркету, оскільки за останнім потрібен особливий догляд, а нові мешканці не завжди дбатимуть про нього в повній мірі.

Меблі - ще один аспект, на який слід звернути особливу увагу. Експерти радять обставляти знімну квартиру мінімумом меблів - буде достатньо тільки ліжка або розкладного дивана, шафи-купе, стіл і декількох стільців. Ви ніколи не вгадаєте, чого захочуть ваші майбутні мешканці - комусь буде потрібна дитяча кімната, хтось захоче облаштувати в квартирі робочий кабінет.

Таким чином, ремонт квартири в Києві для здачі в оренду повинен бути простим, лаконічним, стильним і обов'язково функціональним, тоді потенційні орендарі самі захочуть оселитися в такому житлі.

Інші новини розділу

наверх