Купивши заміський котедж, кожен його власник прагне упорядкувати навколишню територію, засіявши газон навколо будинку, розбивши клумби, ділянки під сад і город, виклавши тротуарною плиткою доріжки і навіть спорудити басейн.

  • 0
  • Кошик порожній

Художня ковка на ділянці

Художня ковка на ділянці

Художня ковка на ділянці

01.03.2016161

Але щоб, ділянка навколо котеджу привертала увагу перехожих, викликла захоплення у ваших гостей, потрібно використовувати ковані вироби для його облаштування.

Перш за все, замовте ковані ворота в майстерні з виготовлення подібних виробів. Там вам запропонують ескізи в декількох варіантах на вибір. Такі ворота будуть привертати увагу перехожих, і чудесним чином прикрасять зовнішній вигляд не тільки ділянки, а й самої будови. Крім того, художня ковка, набагато міцніше зварений. Але обмежуватися одними воротами не варто. Замовте ще і ковану альтанку, навіс над ганком і лавочку в саду під деревом. Все це не просто прикрасить ділянку, але і створить додаткові зручності для його власника.

У затишній альтанці можна буде відпочивати в літню спеку, якщо посадити поруч з нею виноград, хміль, кучеряву троянду або інші подібні рослини, які обовьются будова і створять тінь усередині альтанки. На лавочці в саду приємно сидіти вечорами під квітучими деревами, насолоджуючись чудовими ароматами. А якщо ще зробити великий кований навіс над невеликим майданчиком, де можна буде смажити шашлики і влаштовувати застілля з друзями, то це тільки доповнить загальну картину благоустрою присадибної ділянки.

Талановиті майстри художнього кування не тільки виготовлять для вас всі ці вироби, а й встановлять їх надійно на місці. У команді працюють справжні фахівці своєї справи. Дизайнер готує ескізи з урахуванням побажань замовника, ковалі кують окремі елементи, об'єднуючи їх в готову конструкцію, а бригада робітників встановлює готові вироби на ділянці замовника. Перевага конструкцій з кованого металу, перш за все, в їх довговічності і красі.

Інші новини розділу

наверх